İmam Buhari İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : 0 (414) 316 01 30
WEB https://imambuhari.meb.k12.tr
Adres : Şehitlik mah.Bostancılar caddesi no 25 Haliliye/ŞANLIURFA
VİZYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren,toplumumuzun en çok ihtiyaç duyduğu ahlaklı,dindar,vatanperver bir nesil yetiştirmeyi hedefleyen bir kurum olmayı başarmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:00--14:45 Pazartesi günleri 8 ders olduğu için 15.40´da bitiyor.
Isınma : Merkezi sistem
Servis :
Ulaşım : Otobüs duraklarına yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz merkezde bulunmaktadır. İsmet Paşa Ortaokulu ile aynı bina kullanılmaktadır. 4 katlı binanın 4. katı (en üst kat) İmam Buhari İmam Hatip Ortaokuluna aittir. Bahçemiz İsmet Paşa Ortaokulu ile ortaktır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :